Miercuri, 18 nov 2020, Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”, Drăgășani organizează: Simpozionul Național ,,Matematica Mileniului III”, ediția a VI-a și Simpozionul Național Multidisciplinar ,, Elevii noștri, copiii viitorului”, ediția a VI-a. Acestea au ca scop creşterea calităţii educaţiei şi dezvoltarea relaţiilor de comunicare şi cooperare la nivel național prin implicarea cadrelor didactice în realizarea de materiale/proiecte ştiinţifice care contribuie la stimularea creativităţii, dezvoltarea gândirii ştiinţifice, cultivarea şi dezvoltarea spiritului de competiţie.

  • Cadrele didactice care doresc să participe indirect la aceste simpozioane, vor trimite lucrările științifice în format electronic, pe e-mailul unității: scoalanbalcescu@yahoo.com până în data de 17 nov 2020.
  • Lucrările vor fi redactate în Word, cu font: Times New Roman, dimensiune font: 12, spațiere între rânduri 1,5.
  • Evaluarea lucrărilor se va face de către comisia de evaluare, urmărindu-se dacă lucrările se subscriu temei și calității simpozionului.
  • Lucrările prezentate se vor arhiva în format scris și electronic la unitatea de învățământ pe o perioadă de un an școlar.
  • Certificatele vor fi scanate și trimise pe e-mailul dat de către participant, urmând ca ridicarea formatului letric să se facă personal, atunci când situația va permite acest lucru.
  • În cazul în care sunt doi autori (maximum) la aceeași lucrare, participanții vor primi fiecare certificat cu numele tuturor autorilor, înscrise pe acesta.

Vă așteptăm cu drag!