Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”, Drăgășani organizează  joi, 2 martie 2023, ora 10,00 Concursul Județean de Limba română ,,Limba noastră-i o comoară” adresat elevilor din clasele III-VIII care îndrăgesc gramatica și sunt preocupați permanent de scrierea și vorbirea corectă.  Subiectele sunt construite cu itemi obiectivi (cu alegere multiplă, cu alegere duală) și cu itemi semiobiectivi (cu răspuns scurt de completare și întrebări structurate). Se vor admite max. 2 elevi/ clasă pentru fiecare cadru didactic.

              Înscrierile se fac până în data de 28 februarie 2023, ora 16,00 prin trimiterea unui tabel în Excel completat cu diacritice cu numele și prenumele elevului participant, clasa, școala precum și cadrul didactic coordonator,  la adresa de         e-mail  concursuri.nbalcescu@gmail.com.  Totodată, tabelul se va trimite și scanat,  ștampilat și semnat de către directorul unității de învățământ participante la concurs.

Simultan, are loc și Simpozionul Județean ,, ELEVII NOȘTRI, COPIII VIITORULUI!” , ediția a VII-a. Înscrierile se vor face pe adresa de e-mail simpozioane.nbalcescu@gmail.com  până la data de 28 februarie 2023, ora 16,00.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Director,

Prof. Drăguț Maria

Subiecte și Bareme – Concursul Județean ,,Limba noastră-i o comoară”