Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”, Drăgășani, jud. Vâlcea organizează  sâmbătă, 18 mai 2024, Concursul Județean de Limba română ,,Limba noastră-i o comoară” ediția a II-a , și Concursul Județean ,,Limba noastră-i o comoară” ediția I – Limba engleză/Limba franceză. Concursurile se vor desfășura astfel:

  • Ora 10:00 Limba română, adresat elevilor din clasele III-VIII,
  • Ora 13:00 Limba engleză, adresat elevilor din clasele II-VIII,
  • Ora 13:00 Limba franceză, adresat elevilor din clasele V-VIII.

      Se vor admite max. 2 elevi / clasă pentru fiecare cadru didactic.

       Înscrierile se fac până în data de 10 mai 2024, ora 18,00 prin completarea și trimiterea  tabelului în Excel , cu diacritice cu numele și prenumele elevului participant, clasa, școala, cadrul didactic coordonator, precum și cadrul didactic evaluator  la adresa de         e-mail  concursuri.nbalcescu@gmail.com.  Totodată, tabelul se va trimite și scanat,  ștampilat și semnat de către directorul unității de învățământ participante la concurs. Regulamentele și macheta de înscriere la concurs se găsesc pe site-ul școlii: www.scoalanicolaebalcescudragasani.ro

         Simultan, au loc și Simpozioanele Regionale ,, ELEVII NOȘTRI, COPIII VIITORULUI!”, ,,MATEMATICA MILENIULUI III” . Înscrierile se vor face pe adresa de e-mail simpozioane.nbalcescu@gmail.com  până la data de 10 mai 2024, ora 18,00.

        Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Director,

Prof. Camelia Răducu